Изработка на алати/калапи и целосен развој на пластични компоненти за сериско производство

Комплетен пакет на услуги - развој и дизајн на компоненти, производство и испорака на алати, како и сериско производство на комплетни склопови или подсклопови

Сопствена алатница и сектор за процесирање на пластика опремени со врвна техника и технолошка опрема

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ТЕ – ТЕ Пласт е компанија која што се бави со изработка на алати и со целовкупниот процес на развој на пластични компоненти за различни индустрии , преку нивно сериско производство преку процес на брзигање и дување, па се до лансирање на пазарот.

СЕКТОР ПЛАСТИКА

Со оглед на тоа што нашата компанија поседува големи можности за изработка на најразлични алати, на нашите клиенти им нудиме можност за изработка на секаков вид на делови од пластика во рамките на нашата компанија, при што трошоците за одржување на алатите ги сноси нашата компанија.

Машините за бризгање на пластика се опремени со дополнителна опрема, односно автоматски роботи за одвојување на готовите делови.

СЕКТОР АЛАТНИЦА

Нашата компанија нуди конструкција и производство на алати за бризгање на пластични, алуминиумски и делови од замак со најголем степен на прецизност.

Обработката на алатите се врши со најнови и технолошки најнапредни CNC машини кои можат да одговорат и на најспецифичните барања од страна на нашите клиенти. Исто така им нудиме на нашите клиенти размена на информации преку стандардните интерфејси (IGES , VDA , DXF, STEP), постојана комуникација преку e-mail, како и on-line видео конференциска линија.

0
ГОДИНА ИСКУСТВО
0
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0
ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ
0
ЛАНСИРАНИ ПРОДУКТИ
image
https://teteplast.com/wp-content/themes/blake/
https://teteplast.com//
#d12626
style1
paged
Loading posts...
/home/teteplas/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://teteplast.com/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
mk